15 Eylül 2010 Çarşamba

A SİNGLE MAN TOM FORD

        


                            



                       Çoğu zaman modanın sinemaya , sinemanın modaya yardım ettiğini görüyoruz. Ama bu sefer ikisinin birlikte ne kadar " iyi " durduğuna tanık olduk.Yönetmenlik bir modacıya ancak bu kadar yakışır. Dışarıdan bir züppe gibi gözükse de  Tom Ford ' un " benimde bir filmim olsun " diyerek şımarıklık yapmadığı ortada . Filmde kullanılan mekanlar , dekorlar , kostümler ve makyajlar 60' ları yansıtıyor ve bu sezon 60' s esintisine ışık tutuyor. Yazmakta geciktim , biliyorum , film 2010 Nisan ayında gösterime girdi ve ilk kez  Venedik Film Festivalinde seyirci ile buluştu. Ancak sinema ve moda tutkunları kesinlikle izlemeli ! Şiddetle tavsiye edilir !

                 Colin Firth " en iyi erkek oyuncu " ödülüne layık bir oyunculuk çıkarsa ve Oscar ' a aday gösterilse de , insan  Julianne Moore ' un sahnelerini bir kez daha ! izlemek istiyor . 16 yıllık hayat arkadaşını bir trafik kazasında kaybeden George ' un trajik 24 saatini izliyoruz. George , aşkı ve arkadaşlığı son kez değerlendiriyor. Ve yakışıklı Carlos o etkileyici aksanıyla : " Bazen kötü şeylerinde güzel yanları olabiliyor " dese de , o yıllarda gay bir profösör olmak pek " güzel " karşılanmıyor. Ancak George 'un gün boyunca karşılaştığı tüm erkeklerin gay olması da enteresan.

               Gucci ' e hayat veren Tom Ford şimdilerde YSL ' i besliyor ve kendi markası için şahane gözlükler tasarlıyor. Dünya starları onun tasarladığı gözlüklerden vazgeçemiyor. Erkek modasına yön vermekle kalmayan Tom Ford , cinsellik ile de çok rahat reklam çekimlerini  süslüyor. Bizde keyifle gözlüklerini takıp , reklam kampanyalarını takip ediyoruz.

            Bir gün arkadaşının sorduğu bir soruya şöyle cevap veriyor :
            " Dışarıdan gözükenden daha fazlası olduğumu nasıl anlayamadın ? "
                
  
          
              
                              
  

                    



             
                      

                            


                          



                        


                                    


                            



                            



http://www.dailymotion.com/video/xbphqz_a-single-man-bande-annonce-trailer_shortfilms
                                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder